Mergim Berisha klar för Grebbestad

I samband med dagens träningsmatch deltog Mergim Berisha som provspelade. Provspelet lär ha gått bra för några timmar efter matchen kom beskedet: Mergim Berisha är klar!

För bara ca 1,5 vecka sedan mötte Grebbestad Svane och Mergim spelade då där och gjorde bla Svanes kvitteringsmål till 1-1.

I samband med Grebbestads miniläger i Stockholm åkte Mergim med (bror till Granit).

Tidigare har Mergim spelat för Svane, IFK Uddevalla, Vänersborgs IF och sedan Svane igen.

Vi återkommer senare med intervju!

Mergim Berisha 2-2 mot Spånga IS FK i Stockholm

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45