Mergim Berisha klar för Grebbestad

I samband med dagens träningsmatch deltog Mergim Berisha som provspelade. Provspelet lär ha gått bra för några timmar efter matchen kom beskedet: Mergim Berisha är klar!

För bara ca 1,5 vecka sedan mötte Grebbestad Svane och Mergim spelade då där och gjorde bla Svanes kvitteringsmål till 1-1.

I samband med Grebbestads miniläger i Stockholm åkte Mergim med (bror till Granit).

Tidigare har Mergim spelat för Svane, IFK Uddevalla, Vänersborgs IF och sedan Svane igen.

Vi återkommer senare med intervju!

Mergim Berisha 2-2 mot Spånga IS FK i Stockholm

Idag är det, efter 2 lediga veckor, träningsstart för A-truppen inför höstsäsongen på ett sommargrönt Siljevi. Vi återkommer med ev. nyheter avseende spelartruppen och annat.
Tävlingsstart nästa tisdag 30 juli med DM-semifinal mot Ljungskile på Siljevi och seriestart måndag 5 augusti borta mot IFK Uddevalla.

2019-07-05 19:30

IK GAUTHIOD