Inbrott på Siljevi igen, 2 månader sen sist ...

Idag har vi uppdagat att det varit inbrott på Siljevi någon gång från igår eftermiddag fram till imorse klockan 08.30. Sannolikt under mörkret.

Lymlarna har denna gång brutit sönder låset till maskinhuset och tagit den röjsåg inkl div. tillbehör som hängde snyggt och prydligt på en väg. Dessutom har de försökt bryta upp låset till kallgaraget vid övre klubbhuset.

Titta här på bilder från dagens inbrott

Har du sett eller hört något som kan ha koppling till detta ber vi att du hör av dig till GIF, tack !

Som vanligt har vi reparationsåtgärder, på portarna till maskinhuset och garaget, för att återställa skadorna.

Inbrottet är polisanmält, men det finns inga spår efter förövarna så att lagens väktare har några bevis för uppklarande av detta fullständigt meningslösa brott.

Inbrott på Siljevi

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00