Huvudsponsorer för GIF 2017

Vi har i nuläget klart med följande huvudsponsorer inför årets säsong:

SPARBANKEN TANUM - MALMBERGS - IMATECH MARIN & INDUSTRI - SPORTSHOPEN - VECKOVIS - GREBBESTAD FÄRG & MARIN - TANUM STRAND - BDO - ERLANDSSON - TEDACTIVE - INTBIZ SOLUTIONS - ICA GREBBESTAD - ROLF BERGSTEDT - HAVSTENS FASTIGHETSFÖRVALTNING - TETRAPAK FJÄLLBACKA.

På hemsidan finns loggor för dessa till höger en bit ner på frontpage. Klicka på en logga så kommer du till resp. hemsida

Vi i GIF är oerhört glada och tacksamma för det stora stöd huvudsponsorerna ger till vår verksamhet och vi skall göra allt för att ni skall bli stolta och glada över GIF och det samarbete vi har med er.

Övriga sponsorer kommer att vara helt klara inom några veckor. Då kommer vi att uppdatera sponsorlistan som finns under rubriken SPONSORER på hemsidan.

Det finns alltså alla möjligheter att fortfarande stötta GIF under 2017.

Läs här i GIFs sponsorfolder för 2017

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Fyll i foldern, ring någon av oss eller skicka ett mail till info [at] grebbestadsif.se .

GREBBESTADS IF
Anders Eklund
ordförande

Stötta din lokala förening - GREBBESTADS IF

16.00 idag lämnade GIF-bussen Siljevi för ca 40 mil resa till Kosta, där det blir övernattning på hotell. Imorgon knappa 10 mil till Karlskrona och Västra Mark för match mot FK Karlskrona.
Hemmavarande GIF-supporters önskar resenärerna god tur och en trevlig helg.
Vi håller alla tummar och kommer att följa matchen på Ettanplay.

Div I Södra
2018-09-15 15:00