22 bilder från Östsiden-Grebbestad

Nu finns det lite bilder från matchen mot Östsiden, gå via menyrad och Galleri eler klicka på länk nedan

Se bilder från Östsiden-Grebbestad från Grebbestads hemsida

Östsiden IL, Norge-GIF 3-1 Östsiden IL, Norge Östsiden för starka för Grebbestad, förlust 3-1

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00