Granit vann SM-guld i Futsal med IFK Uddevalla

GIFs Granit Berisha spelar som bekant Futsal med IFK Uddevalla, med stor framgng.
Idag vann de SM-finalen i Helsingborg mot Bors AIK med 6-4, efter en stark match med ledning 5-0.

GIF gratulerar Granit, samt sjlvfallet ven fd GIF-aren Marcus Gerd och IFK Uddevalla Futsal.

.

Granit Berisha IFK Uddevalla

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
I övermorgon 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.