Norskt motstånd igen. Östsiden värdar mot Grebbestad

För andra helgen i rad åker Grebbestad till Östfoldhallen för match. Denna gång är det Östsiden som är motståndare

Grebbestad har bara mött Östsiden en gång tidigare. Och det var nog den märkligaste match jag någonsin har sett och vad jag förstår tycker killarna i Grebbestad som var med det samma.

Ett utdrag ur referatet från matchen 2014
Det var två lag som tycker om att rulla boll som möttes på Sparvallen i Tanumshede. Skillnaden var väl att Grebbestad vinner mark medan Östsiden rullade mellan målvakt, försvaret och mittfältet på egen planhalva.
Därför blev det en väldigt konstig match då norrmännen i stort sett aldrig försökte vinna mark vilket tillslut gjorde att Grebbestad tvingades till man mot man spel och Östsidens målvakt stod med bollen. Komiskt blev att i andra halvlek vid man mot man spelet turades våra mittbackar Tobias Berntsson och Tobias Carlsson att hamna i forwardsposition.

Det om matchen från 2014, märklig var den och trots att Östsiden den gången inte alls såg ut att vilja anfalla fick Grebbestad bara 2-2 i matchen.
Östsiden var då ett oerhört bollskickligt lag och det skall bli mycket spännande att se hur dom spelar nu. Har dom förändrat sitt spel eler spelar dom på samma sätt. Troligen inte samma o jag förstått rätt så har dom sedan förra matchen ny tränare.

Vi tar en liten titt på tidigare möten med Östsiden IL

Matcher sedan dessa börjades fylla i på hemsidan: Grebbestad och Kråkeröy IL har mötts 4 ggr.

Totalt matcher: 1 st, 0 vinst, 1 oavgjorda, 0 förluster, 2-2 målskillnad
Träningsmatcher: 1 st, 0 vinst, 1 oavgjorda, 0 förluster, 2-2 målskillnad
Tävlingsmatcher, serie: 0 st
Fem senaste (endast ett möte2): GIF-ÖIL 2-2 (2014)
Målrikaste match: GIF-ÖIL 2-2 (2014)
Antal 0-0 matcher: Ingen
Största vinsten: Ingen
Största förlusten: Ingen
Flest gjorda mål för Grebbestad: GIF-ÖIL 2-2 (2014)
Flest insläppta för Grebbestad: GIF-ÖIL 2-2 (2014)
Grebbestads senaste målskytt: Anton Henriksson som gav Grebbestad ledningen med 2-1 i 71:a minuten i matchen 2014
Se alla tidigare matcher som finns registrerade på Grebbestads hemsida Grebbestad-Östsiden IL genom åren

GIF-Östsiden IL, Norge 2-2 Östsiden IL, Norge Grebbestads trupp mot Östsiden Grebbestad spelade 2-2 i märklig match mot Östsiden.

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF