22 bilder från Kråkeröy-Grebbestad

Nu är bilderna klara från dagens match. Gå via Galleri i menyraden eller via länk nedan:

Se bilder från Kråkeröy-Grebbestad från Grebbestads hemsida

Kråkeröy IL, Norge-GIF 1-1 Kråkeröy IL, Norge Oavgjort i Norge för Grebbestad. 1-1 mot Kråkeröy

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00