Matchdags! Lysekils AIK i DM på lördag

I morgon spelas årets första match och det blir tävlingsmatch direkt när Grebbestad möter Lysekils AIK, div 5.

Det blir första gången som Grebbestads A-lag möter det nya laget, en sammanslagning av Lysekils IF och Slättens IK. Andralaget mötte dom två gånger i fjol och vann hemma med 4-1 men föll med 1-7 borta.

3 av 5 nyförvärv finns med i truppen, Jonatan Hårenberg, Erik Andreasson och Hugu Stenelind.
Anton Henriksson har ont i en fot och är inte med liksom Emeka Uche som inte är spelklar.

Då det inte finns några tidigare matcher hoppar jag statistikdelen som brukar vara med.

Truppen:
1. Jonatan Hårenberg
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
5. Ulrik Karnström
8. Victor Edvardsson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
14. Oskar Lindberg
15. Markus Svensson
16. Jimmie Larsson
18. Mathias Hegeland
20. Erik Andreasson
22. Hugo Stenelind
24. Oliver Uttgren
31. Anders Tjernberg

Lysekils AIK

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00