Jonas Henriksson klar för sin femte GIF-säsong

En stund efter dagens träning kom samtalet från sportchefen Peter Svensson: - Jonas Henriksson är klar för 2017. Inget kontrakt ännu skrivet men man är muntligen överrens.

Det blir alltså Jonas Henrikssons femte år för Grebbestad och förhoppningvis kan hans fina målfacit fortsätta. Över säsonger och 77 spelade seriematcher har Jonas noteras för fina 63 mål.

Vi får återkomma lite senare mer mer info om detta.

Se mer om spelaren Jonas Henriksson:

Se mer vilka som klara för Grebbestads trupp 2017 :

Se bilder från när spelarna skriver på för 2017 :

Det innebär att just nu är 17 man klara för 2017:
Jonas Henriksson
Hugo Stenelind
Anton Henriksson
Tobias Carlsson
Ulrik Karnström
Jimmie Larsson
Marcus Broberg
Olle Kristoffersson
Mathias Hegeland
Oskar Lindberg
Jonatan Hårenberg
Felix Norén
Mattias Svensson
Granit Berisha
Christoffer Söderlund
Victor Edvardsson
och
Markus Svensson

Jonas Henriksson

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00