Stötta din lokala förening - GREBBESTADS IF

Kom in i GIF-familjen !

GIF har ca 140 stödjande företag och privatpersoner.
Se vårt utbud av samarbetsmöjligheter i årets sponsorfolder - från ett medlemsskap på 150 kr till huvudsponsorskap för minst 25.000 - vi skapar gärna ett sponsorpaket som passar alla som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Läs här i GIFs sponsorfolder för 2017

De senaste åren har varit bland GIFs absolut mest framgångrika sedan starten 1922.
2016 blev A-laget sexa i div. II och Andralaget kom på femteplats i div. V.
Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år.

Spel på den nivå vi är idag innebär en stor idrottslig och ekonomisk utmaning, men det ger samtidigt ett stort intresse för Grebbestad och GIF, med mer mediabevakning och större publik, vilket gynnar såväl föreningen som våra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas därför på ett fortsatt stort stöd från er sponsorer så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

Läs här i GIFs sponsorfolder för 2017

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Fyll i foldern, ring någon av oss eller skicka ett mail till info [at] grebbestadsif.se .

GREBBESTADS IF
Anders Eklund
ordförande

Huvudsponsorer för GIF 2017

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00