Träning och informationsmäte

Grebbestad tränade som vanligt denna lördag och efteråt var det gemensam lunch och sedan informationsmöte.

Mötet handlade i grova drag om om termer som man kommer att använda som bland annat vad olika ytor mellan mittfällt och försvar kallas. Dessutom gick man lite snabbt igenom hur man vill spela 2017. Hur försvarsarbete och anfallsarbete skall ske.

Se bilder från Dagens träning samt möte

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00