Jultomten hos Grebbestad i år med

För fjärde gången under de senaste fem säsongerna har Tomten kommit med fin julklapp till Grebbestads IF. Eller fina. I år kommer han med dryga 240 kg då Jimmie Larsson, Ulrik Karnström och Marcus Broberg alla förlängt med Grebbestad för 2017!

Tidigt i morse, redan vid 08:30-tiden hördes: Ho Ho Ho Merry Christmas , utanför klubbstugan på Siljevi.

Sportchefen Peter Svensson öppnade dörren och utanför befann sig ännu en gång Tomten med fina julklappar i form av påskrift för 2017 för Jimmie Larsson, Ulrik Karnström och Marcus Broberg.

Mycket glädjande besked för Grebbestad som igår berättade om en spelarförlust i försvararen Edon Qeriqi
.
Idag förlängde i stället tre försvarare för Grebbestad, tack Tomten.

Jimmie Larsson
Mr 100 % första säsongen för Grebbestad då han 2015 spelade samtliga 26 seriematcher. Den gånga säsongen blev det några färre för Jimmie som fick ihop 23 seriematcher. Till dessa 23 matcher kan vi plussa på 4 DM-matcher samt 2 st i Svenska Cupen. En viktig kugge i laget som kan användas på flera platser i laget.

Ulrik Karnström
24-årige Ulrik Karnström har redan gjort 204 seriematcher för Grebbestad (160 st i A-laget) sedan han kom från Bullarens GoIF. En stabil mittback som gjort 41 av 52 seriematcher de senaste två säsongerna.

Marcus Broberg
Nu klar för sin femte säsong i Grebbestad. Har hela tiden haft tuff konkurrens och haft svårt att ta en ordinarie plats i laget. Emellanåt även lite skadedrabbad men en mycket duktig och stabil spelare som alltid gör sitt bästa och därmed bra insatser för laget. Totalt 65 matcher för Grebbestad varav 34 för a-laget

Det innebär att just nu är tretton man klara för 2017:
Jimmie Larsson
Ulrik Karnström
Marcus Broberg
Olle Kristoffersson
Mathias Hegeland
Oskar Lindberg
Jonatan Hårenberg
Felix Norén
Mattias Svensson
Granit Berisha
Christoffer Söderlund
Victor Edvardsson
och
Markus Svensson

Se bilder från när spelarna skriver på

Se bilder från Vilka som är klara för 2017

Jimmie Larsson Marcus Broberg Ulrik Karnström

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00