Ingen förlängning för Mattias Pettersson-Pohl

Det blir inget tredje år för Mattias Pettersson-Pohl rapporterar sportchefen Peter Svensson

Peter Svensson ligger inte på latsidan trots semesterresa.

Från solen kommer meddelandet:

- Grebbestad och Mattias Pettersson-Pohl har gemensamt kommit fram till att det behövs en förändring på tränarsidan. Ersättare är inte klart men vi hoppas kunna presentera detta inom kort.

Peter säger vidare:
- Vi har pratat mycket jag och PP om säsongen som varit, vi hade en riktigt jobbig vår. Även om hösten var fantastiskt bra så överskuggades den av den jobbiga våren tyvärr. Det blev riktigt mentalt jobbigt framförallt för PP som ju hade huvudansvaret. Så vi har helt enkelt gemensamt efter många samtal kommit fram till att vi byter tränare. Även om vi är mycket nöjda med det PP gjort under sina 2 år här.

Grebbestads IF tackar Mattias Pettersson-Pohl för det arbete han gjort i klubben och önskar honom lycka till framöver.

Mattias Pettersson-Pohl

Jobbet med Siljevi 2.0 går vidare, snart är all dränering runt och i planen klar. Bevattningsdammen är klar, ledningsdragning, spridar- och pumpinstallation pågår.
I slutet av denna vecka är nog det mesta klart. Bra jobbat, GML Sport och JLS Rör i Väst ! :)

2020-06-24 19:00

LIDKÖPINGS FK