Fotbollsabstinens

Grebbestad börjar inte sin träning före 11 januari. Men så länge kan många av killarna inte hålla sig. Det gjorde att man drog ihop ett gäng idag kl 11 för att lira lite boll.

Dagens spelare i kombination med veteraner som Frans Greby och Henrik Edvardsspn, samt lite ungdomar.
Med fanns även bröderna Henriksson Gustav (nu i Elfsborg) och Anton (i Örgryte)

Känns spontant som att en anfallare till borde vara aktuell. Tror man hade en plats vigd för Anton Henriksson, men nu valde han att spela på en högre nivå, så GIF får söka vidare. Må hända kan Kungshamns Jesper Mattsson vara ett allternativ?

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA