Andralaget: Förlust borta mot Svenshögen

Grebbestads andralag föll borta mot Svenshögen med 3-2 (1-0). I den andra halvleken vände Grebbestad till ledning men man orkade sedan inte riktigt sista kvarten och Svenshögen kunde vända tillbaka och vinna efter ett segermål i 87:e minuten.

Vi åkte till Svenshögen för att ta tre poäng men det blev noll.

Tyvärr orkade vårt unga gäng inte med att hålla ut sista kvarten då vi ledde med 2-1 .
Hemmalaget tog ledningen med 1-0 ganska tidigt men vi försökte rulla på och spela vårt spel och i 35 Min fick vi en straff då kapten Abdi Salam Ali Noor blev fälld. Joshua Öster fick tyvärr inte någon hjälp av ribban som lät bollen studsa över den.

Halvlek

Andra halvlek börjar vi bättre och kommer runt på kanterna och kan skapa några chanser. Och det är ganska rättvist när Alexander Vernon Klemming kan göra 1-1 i 67 minuten.

Grabbarna fortsätter att spela bra och Oskar Lindberg kommer fram på högerkanten och slår ett inlägg som målvakten slår in i eget mål till 2-1 i 72 minuten.

Sen har Viktor Klemming ett rykande skott ett par minuter senare som stryker ribbans överkant och vi har även ytterligare något läge som kunde punkterat matchen i vår fördel .

Men Svenshögenspelarna ger sig inte och i en omställning missar vi i markeringen och de gör 2-2 på ett fint anfall.

Och de gör även 3-2 i 87 minuten på en hörna.

Vi flyttar upp Tobias Berntsson i hopp om att få in ett reduceringsmål men tyvärr så räcker vi inte till idag. Vi var en storlek för små som någon sa det.

Tycker alla kämpade och gjorde så gott man kunde, det är små marginaler och ett oavgjort resultat hade nog varit mest rättvist då vi hade spelet och Svenshögen hade de bästa chanserna.

Nästa match är hemma mot Gilleby IF 23/8 på Siljevi och då tar vi nya tag!

De som spenderade fredagskvällen på Hällungevallen var dessa killar.

Martin Hansson
Tobias Berntsson
Oskar Lindberg
Victor Edvardsson
Aleksander Törnqvist
Viktor Klemming
Joshua Öster
Abdi Salam Ali Noor
Eric Johansson
Oliver Uttgren
Hampus Jonasson
Vernon Klemming
Daniel BP
Isak Greby
Henrik Nutte Edvardsson

En härlig helg med 9 GIF-poäng: A-laget 3-1, HIF/GIF 5-1 och F0406 7-0.

2019-08-17 14:00

IFK TIDAHOLM