FC Trollhättan på söndag för Grebbestad

Tabellettan Trollhättan tar på söndag emot tabelltrean Grebbestad. Trollhättan har rivstartat serien, ungefär som Carlstad United i fjol. Kan Grebbestad bli första lag att ta poäng mot Trolhättan i seriens åttonde omgång?

På nytt möter Grebbestad ett lag man aldrig tidigare stött på, varken i serie eller i träningsmatch. Det gör att fakta nedan ser lite så där ut men vi kör ändå på.

FC Trollhättans seriestart har varit magnifik. Sju matcher, sju vinster och en strålande målskillnad 27-3. Det gör att laget mer eller mindre påminner en del om Carlstad United i fjol som sprang iväg tidigt och avgjorde serien.

Liksom Trollhättan så är Grebbestad även dom fortsatt utan förlust i serien efter en bra start. 4 vinster samt 3 oavgjorda matcher där det ändå känns som att vi kunde haft ytterligare poäng i de oavgjorda matcherna. Detta brukar jämna ut sig säger man och visst borde vi vunnit senast mot Tibro men segermålet kom först i 89:e minuten genom Olle Kristoffersson. Kanske fick vi två bonuspoäng där (även om vi skulle haft tre poäng)?

Tabelltoppen
Trollhättan är fortsatt utan poängtapp och har maximala 21 poäng. Som tvåa ser vi även där fortfarande Gauthiod med sina 19 poäng. Trean Grebbestad även dom obesegrade så här långt med sina 15 poäng.

Vi tar en liten titt på tidigare möten med FC Trollhättan

Matcher sedan dessa börjades fylla i på hemsidan: Grebbestad och Trollhättan har mötts 0 ggr.

Totalt matcher: 0 st
Träningsmatcher: 0 st
Tävlingsmatcher, serie: 0 st
Fem senaste: Ingen spelad match
Målrikaste match: Ingen spelad match
Antal 0-0 matcher: Ingen spelad match
Största vinsten: Ingen spelad match
Största förlusten: Ingen spelad match
Flest gjorda mål för Grebbestad: Ingen spelad match
Flest insläppta för Grebbestad: Ingen spelad match

Fem senaste matcherna för Grebbestad:
• GIF-Tibro 2-1, IFK Skövde-GIF 1-3, GIF-Karlslund 2-1, Nordvärmland-GIF 3-3, GIF-Karlstad 0-0
Fem senaste matcherna för Trollhättan:
• Vänersborg-FCT 0-3, Stenumgsund-FCT 1-3, FCT-Tibro 4-0, IFK Skövde-FCT 0-5, FCT-Karlslund 7-0

Skytteligan Div 2 Norra Götaland
1. Leonard , Grebbestad 9 st
2. Robert Bagger, Trollhättan 8 st
3. Jonatan Nilson, Gauthiod 7 st
4. Pelle Ödlund, Gauthiod 6 st
5. Carl Lext, Trollhättan 5 st

Bästa målskyttar Grebbestad
1. Leonard Pllana 9 st
2. Olle Kristoffersson 3 st
3. Självmål 2 st

Bästa målskyttar FC Trollhättan
1. Robert Bagger, Trollhättan 8 st
2. Carl Lext, Trollhättan 5 st
3. Gabriel Bilan 3 st

Grebbestads trupp hoppas vi kunna lägga in i morgon någon gång efter sista träningen före matchen.

FC Trollhättan Grebbestads trupp mot FC Trollhättan

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00