Siljevi fixas inför lördagens premiär

Nu är vi i slutspurten av färdigställandet på Siljevi inför seriestarten. Sedan i höstas har vi jobbat både inomhus och utomhus med målet att kunna presentera ett ännu fräschare Siljevi under säsongen 2015.

Utomhus: nytt läktartak - vertikalskärning, dressning och hålpipning av planer - denna vecka jobbar vi med bultning, linjering och klippning, montering av nya sponsorskyltar, uppsnyggning av alla fotbollsmålen och lite annat småfixande. Ansiktslyft på GIF-mobilen, den mobila kiosken som ökat kapaciteten och intäkterna i kioskverksamheten.

Inomhus: nytt klubbrum i nedre klubbhuset - diverse omdisponering av förråden för kläder och annan utrustning - vårstorstädning av alla lokaler. Nästa vecka lite fix i köket i nedre klubbhuset.

A-laget har fått börja träna lite lätt på Knattevallen och skall på torsdag få känna lite på Siljevigräset inför lördagsmatchen.
Från måndagen den 20 april hoppas vi kunna släppa på träningar på Knattevallen i större omfattning.

Siljevi i vinteride ? ...... NEJ, ICKE ALLS !! Nya klubbrummet invigt

Är truppen mer eller mindre klar för GIF nu?

2019-03-12 19:00

KUNGSHAMNS IF

Kungshamnsvallen konstgräs, Kungshamn
2019-03-30 13:00