Mikael Albrektsson in i ledarteamet

– Nu har vi det klart med assisterande tränare till Mattias Pettersson-Pohl. Det blir som i fjol Mikael Mattsson samt att även Mikael Albrektsson kommer in. Det skall alltid vara två tränare på plats, sa Peter Svensson inför laget på dagens frivilliga träning.

Den gångna säsongen var det ganska ofta som bara en av tränarna kunde närvara då båda hade tidskrävande och oregelbundna arbetstider. Detta har nu gjort att man satsar på två assisterande tränare.

Mikael Mattsson kommer att jobba tätt med Mattias Pettersson-Pohl och med laget som bas. Mikael Albrektsson kommer att ha mer fokus på individ i laget. Mikael Albrektsson kommer även att fungera som länk mellan första och andralaget.

Förutom dessa tre som kommer att hålla i träningarna har Grebbestad även klart med Johan Långström som materialare. En post Grebbestad har saknat under ett antal år.

Mikael Albrektsson Mattias Pettersson-Pohl Mikael Mattsson Ny tränare klar för Grebbestad - Mattias Pettersson-Pohl Mattias Pettersson-Pohl – Grebbestads nya tränare

Danne, det närmar sig en lösning som vi tror alla kommer att gilla ......

Kval till division I
2019-10-26 15:00