P14 vann B-slutspelet

Efter 3-3 borta mot Stenungsund i fredags kväll vann GIFs P14 B-slutspelet.
Man spelade 6 matcher med 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust, vilket gav 13 poäng.
Stenungsund hade lika många poäng, men våra GIF-killar hade bäst målskillnad, 19-9 mot 18-7 för SIF.

Titta här på bilder från segerfirandet

Titta här på resultat och serietabell från BFF

Lagmedlemmar på bilden:

Bakre raden från vänster: Oliver Uttgren (C), David Mellgren, Noah Torné, Tom Kuiper, Nai

Främre raden från vänster: Karl Widengård, Tommy Burman-Pettersson, David Edvardsson, Erik Bogren, Viktor Edvardsson, Oskar Landgren, Oscar Lindberg, Milan Ashairi

Liggande: Decow

Vi gratulerar grabbarna till framgången. Ledare för laget har under året varit Henrik Edvardsson, Patrik Bogren och Daniel Uttgren.

Titta på bilderna och notera de något stora tröjorna, man fick spela med A-lagets gamla vita reservställ, som nog var några storlekar extra för våra fina ungdomar.

GRATTIS till framgången.

Good luck ”Beckenbauer”