Nästa match: Årets sista seriematch – Torslanda-Grebbestad

Årets säsong är en succé i mina ögon. Grebbestad säkrade tidigt nytt kontrakt och har under långa perioder slagits om andraplatsen i serien. Vem hade kunnat tro det när serien startade? I våras vann Grebbestad med klara 4-1 efter en mycket fin första halvlek med 3-0 efter 25 minuter.

Men det är framför allt våren som Grebbestad, på fjärde plats, gjorde riktigt bra och hösten har inneburit svagare resultat och på de åtta senaste matcherna har Grebbestad endast två fullpoängare mot sex förluster. Och där kanske senaste nederlaget svider extra. En klar 3-1 ledning och man var klart bättre än Nordvärmland i både spel och målchanser. Men matchens sista åtta minuter vill nog Grebbestad glömma då matchen slutade 3-4. Innan dess var det en fin 3-1 vinst borta mot Åmål för att matchen före den förlora mot Karlstad med 1-3.

Även Torslanda är klara för div 2 även nästa säsong med sin i dagsläget sjunde plats. Till matchen mot Grebbestad kommer man med två raka förluster. Senast föll man borta mot Ölme 0-1, matchen före 0-2 hemma mot Ytterby. Men dessförinnan fina 3-0 hemma mot Lerum.

Torslanda har på sina 12 hemmamatcher 4 vinster, 4 oavgjorda och således 4 förluster. Grebbestads bortafacit på 12 matcher är 5 vinster, 1 oavgjord samt 6 förluster.

Låt oss hoppas på en bra och välspelad sista seriematch för året.

GIF-Torslanda IK 4-1 Torslanda IK Årets sista trupp för Grebbestad Årets sista bussresa 25 supporters vill vi ha med. Härlig seger tog mot Torslanda tog Grebbestad upp på andra plats

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
I förrgår 19:00