Nästa match: Karlstad-Grebbestad

Matchen i våras blev en tät drabbning där båda lagen hade en del bra chanser men vi fick även se bra försvarsspel. Martin Hansson som i morgon är tillbaka i målet svarade i våras för en mycket fin insats mot Karlstad och Grebbestad stod som segrare efter matchens enda mål av Jonas Henriksson.

Annars blandar Grebbestad just fina matcher men något sämre. Efter den fina vinsten hemma mot Gauthiod hade man hoppas att formen var stigande men ett taggat Tibro kunde ta sin andra seger mot Grebbestad i årets serie.

För Karlstads del har man gått bra i serien senaste tiden och har tre raka vinster. Men senaste matchen spelades i svenska cupen där man föll med uddamålet 1-2 mot Hammarby. Ett mycket fint resultat. I serien har man alltså tre raka vinster: Ölme-KBK 1-2, Lärje/Angered-KBK 0-1 och KBK-Lerum 2-0.

Senaste nytt är annars att Ulrik Karnström nu skall vara knäopererad om jag är rätt under rättad och han missar därmed resten av serien även om han möjligen kan vara igång med lättare träning i slutet av serien. Hans kollega Tobias Carlsson är möjligen borta även han men det är ännu inte helt klart.

Truppen:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson, eventuellt
4. Marcus Broberg
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
13. Patrik Adamczyk
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
18. Tobias Berntsson
21. Jonas Henriksson
22. Henrik Palmersjö
23. David Olsson

GIF-Karlstad BK 1-0 Karlstad BK Grebbestad kvar på andraplats efter seger hemma mot Karlstad BK

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00