Nästa match: Grebbestad-Tibro

När lagen möttes i våras blev det ett riktigt bottennapp för Grebbestad. Tibro, så långt utan vinst vann hur rättvist som helst mot Grebbestad med 5-3. Vi får hoppas på ett piggare Grebbestad i morgon än det vi såg i våras.

Skall man döma av senaste matchen kanske Grebbestad är på uppgång igen efter tre raka förluster. Senast besegrades nämligen tabelltvåan Gauthiod med 1-0 på Siljevi. Men innan dess hade Grebbestad alltså tre raka förluster med 1-5 mot Ytterby som det absoluta bottennappet.

För Tibros del så föll man, Lerum-Tibro 1-0, dessförinnan knapp förlust hemma Tibro-Carlstad U 1-2, och innan dess Lidköping-Tibro 2-1. Tre raka förluster gör att Tibro vill slå tillbaka som Grebbestad gjorde senast.

Grebbestad ligger på en fin 4:e plats medan Tibro i den jämna bottenstriden ligger på kvalplats för att hänga kvar med sin 12:e plats.

Grebbestads trupp
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
12. Christoffer Söderlund
13. Patrik Adamczyk
14. Joshua Öster
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
18. Tobias Berntsson
20. Felix Kristoffersson
21. Jonas Henriksson
22. Henrik Palmersjö
23. David Olsson
24. Eric Johansson
31. Jonathan Hårenberg

Tibro AIK FK-GIF 5-3 Tibro AIK FK Bottennapp av Grebbestad när Tibro vann mycket rättvist

Grattis Anton! Visserligen en viktig kugge i Grebbestad men i minst division 1 hör dina fotbollskunskaper hemma.

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA