Nästa match: Ytterby-Grebbestad

I morgon smäller det igen för Grebbestad. Match borta mot Ytterby och det är Grebbestad som jagar revansch. För resande till matchen - observera matchstart 18:30.

Efter två raka förluster för Grebbestad får vi hoppas att laget kan komma tillbaka och då gärna med en vinst. Grebbestad ligger för närvarande på en femte plats med fina 32 poäng som nykomling. På åttonde plats hittar vi Ytterby med 24 poäng.

I våras var det Ytterby som gick segrande ur drabbningen på Siljevi. En märklig match där Ytterby fixade 0-2 efter bara åtta minuters spel. Men när klockan tickat fram ytterligare 27 minuter hade Grebbestad vänt till ledning med 3-2.

Men sedan var det roliga slut för Grebbestad och via 3-3 efter 70 minuter så slog Ytterby till med ett segermål, 3-4, i 89:e minuten.

Grebbestad har alltså två raka förluster efter 2-3 hemma senast moty Ölmeoch dessförinnan var det torsk borta mot Stenungsund med matchens enda mål.

Ytterby då?
Jo senast vann dom hemma mot Nordvärmland med 2-1 vilket kanske tyder på att man börjar komma igång igen? Innan dess hade man nämligen tre raka matcher utan seger efter 0-4 borta mot Lärje/Angered, 2-2 hemma mot Lerum och 1-5 borta mot Carlstad.

Vi hoppas på en spännande match och mycket folk.

Truppen:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
5. Ulrik Karnström
8. Daniel Andersson
9. Mattias Svensson
14. Joshua Öster
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairih
18. Tobias Berntsson
20. Felix Kristoffersson
21. Jonas Henriksson
22. Henrik Palmersjö
23. David Olsson
31. Jonathan Hårenberg

GIF-Ytterby IS 3-4 Ytterby IS

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00