Nästa match: Grebbestad-Ölme på lördag - update

Denna helg är det en ny match mot ett lag som är i stort poängbehov. IFK Ölme ligger nämligen på 12:e plats och därmed en kvalplats för att hänga kvar.

Kanske har Ölmeockså hittat formen efter 1-5 mot Carlstad? Två senast matcherna har nämligen gett fyra friska poäng. Senast var det 2-2 hemma mot Lärje/Angered och dessförinnan 3-2 seger borta mot Lerum.

Grebbestad då? Segern borta mot Lärje/Angered förde ju upp Grebbestad på en andra plats i tabellen men samtidigt fick vi Ulrik Karnström långtidsskadad. Trodde jag. Han missade senaste matchen mot Stenungsund (0-1) som han var på och tittade på hoppandes på kryckor. Men mirakel inträffar tydligen fortfarande och till helgens trupp återfinns nu Ulrik igen.

Henrik Palmersjö är igång med träning men är fortsatt utanför truppen efter slitsamma skadeproblem. Och det var mot just Ölme i våras som han skadade sig och sedan dess har han tyvärr inte fått många minuter på planen men han kommer nu allt närmare en comeback.

PS. I våras vann Grebbestad mot Ölme på bortaplan efter ett mästerligt skott av Markus Svensson. Vågar vi hoppas på ett liknande segermål igen?

Truppen:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
5. Ulrik Karnström
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
9. Mattias Svensson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
18. Tobias Berntsson
20. Felix Kristoffersson
21. Jonas Henriksson
23. David Olsson
31. Jonathan Hårenberg

IFK Ölme-GIF 0-1 IFK Ölme Update: Stark GIF-vinst borta mot svåra Ölme

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00