Ulrik Karnström knäskadad

I samband med matchen mot Lärje/Angered skadade sig Ulrik i knäet i en duell efter 64 minuter av matchen. Det mesta tyder på en meniskskada men än så länge är det lite för tidigt att säga säkert.

Ulrik kan i dagsläget inte stäcka ut benet och idag (dagen efter matchen) tillbringade Ulrika en stor del av dagen på akuten.

Efter träffar med läkerare så tror dom inte att det är någon korsbandsskada eller ledbandsskada utan att det rör sig om menisken.

Ett tungt avbräck för Grebbestad i slutspurten av serien och det är nu andra gången Ulrik blir skadad i slutspurten.

Senast var 2012 då Ulrik skadade nyckelbenet och messade resterande del av serien och då fick Christian Mattsson hoppa in som vikarie på Ulriks plats och det skötte han utmärkt.

I går var det Marcus Broberg som sitter till vänster på bilden som ersatte som mittback. Blir det han som fortsätter där? Tiden får utvisa.

Helt klart är nog att Ulrik missar resten av säsongen?

Lärje-Angereds IF-GIF 1-2 Ulrik Karnström Inte bara Ulrik skadad. Det ser ut som Martin Hanssons vänsterdoja kan ha gjort sitt? Grebbestad tvåa efter seger borta mot Lärje/Angered - update

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00