Nästa match: Lärje/Angered-Grebbestad

I våras tog Grebbestad en fin 3 poängare men nu möter man ett lag som haft en utmärkt form sedan matchen i våras. En seger för endera laget för upp laget på andra plats i tabellen.

Grebbestads två senaste matcher som båda har spelats på hemmaplan har inneburit 4 poäng till laget. Senast blev det 2-2 mot Lerum och dessförinnan så vann Grebbestad med 2-1 mot Lidköping. Efter dessa två matcher spelades ytterligare en match på hemmaplan i Svenska Cupen. Grebbestad gjorde en mycket bra match men fick ge sig för topplaget i div 1 med matchens enda mål.

För hemmalaget Lärje/Angereds del så förlorade man senast borta mot Stenungsund med 1-0. Matchen inna det gav 2-2 hemma mot suveräna serieledarna Carlstad United. Matcherna före dessa två gav ett antal 3 poängare, så frågan är om den fina formen tappatrs med förlusten mot Stenungsund eller om det var en tillfällighet.

Men faktum inför morgondagens match är att: En seger för Grebbestad eller Lärje/Angered flyttar upp laget på andra plats i tabellen.

Grebbestads trupp:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
5. Ulrik Karnström
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
9. Mattias Svensson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
15. Markus Svensson
17. Naweed Ashairi
20. Felix Kristoffersson
21. Jonas Henriksson
23. David Olsson
31. Jonathan Hårenberg

GIF-Lärje-Angereds IF 3-1 Lärje-Angereds IF Härlig Grebbestadsseger mot Lärje/Angered - Update

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00