Köp blå bandet kalendern på Siljevi

Stöd kampen mot prostatacancer genom att köpa blå bandet kalendern i någon av kioskerna på Siljevi. Många är det som ställt upp och är med i kalendern, bland annat så är GIFs A-trupp med !!

Nedan kan du läsa Pink Wild Roses som driver detta.

Mc klubben PWR Pink Wild Roses startades sommaren 2012. Klubben består av bara kvinnor men alla är välkomna att vara stödmedlemmar. Besök gärna vår hemsida: pinkwildroses.se

Helt från start ville vi jobba för kvinnors hälsa och rosa bandet. Anledningen till detta är vår fina Tove som gick bort i bröstcancer bara 3 månader efter att klubben startades. Tove var dock med och satte våra stadgar och la ribban för klubbens verksamhet.

PWR ger ut en rosa bandet kalender varje år till förmån för bröstcancer. Vi är redan igång med att fota till 2015 års kalender :D Så håll utkik!!!

Förra året gjorde klubben sin första blå bandet körning till förmån för blå bandet. I år kläckte Nippe idéen om att utöka med en kalender, blå bandet kalender.
Alla män som vi kom att tänka på ställde upp med omedelbar verkan. Tack ska ni ha!

Håller du denna kalender i din hand så vill jag å klubbens vägnar tacka för ditt bidrag till männens hälsa. Hela summan av försäljning av kalender och pins kommer oavkortat att skänkas till blå bandet insamlingen.

Mvh Harriet L Larsåsen
Ordförande i Pink Wild Roses

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00