Signerat Albrektsson: Nya tider......

Nu är det dags igen.

Jaha då var det dags att ringa skatteverket och meddela en adressändring. Efter att ha varit skriven på bryggan i Grebbestad i två veckors tid ska nu ordningen återställas. Efter 14 år i Tanumshede ska jag nu dessutom flytta hem till Grebbestad igen och det känns sjukt bra. Gammal kärlek rostar ju som bekant aldrig.

Och när vi ändå är där vill jag prata om kärlek. Detta mångfacetterade ord som har en förmåga att alltid skapa sina egna spelregler. Eller förresten det finns inga regler överhuvudtaget. Det är bara ett öppet fält fritt disponerat för att väcka drömmar, skära djupa sår, förbrylla, bestörta, krossa eller enbart förgylla. En maktfaktor som gör vad den vill med människor. Man har inte en chans att värja sig ifrån vare sig det ena eller det andra. Fråga mig jag vet.

Så här två dagar efter en Oldboys match med stort O så kan jag konstatera att kärleken till fotbollen aldrig kommer att falna. När man drar på sig skorna så kommer den där känslan av nyförälskelse krypande och man kan ingenting göra åt det. Så förbannat härligt! Som när man möter en gammal kärlek om ni förstår vad jag menar.
Nu hoppas jag att killarna i laget känner samma sak inför returmötet med Lidköping på tisdag. Ja inte att dom har träffat en gammal kärlek för det är dom alldeles för unga för att kunna göra, utan att det finns en känsla av att det är härligt att komma igång igen efter ett långt uppehåll. Efter den briljanta vårsäsongen så är det viktigt att få lagmaskineriet Grebbestad att rulla igång igen. Under uppehållet har det ju hänt en del. Anton lämnar. Lycka till Anton!! Gurra likaså. Olle har fått en påtaglig solbränna. Och Neweed här lärt sig en del nya raggningsrepliker. Annars är väl det mesta som vanligt. En skara ytterst begåvade Grebbestadsspelare ska fortsätta att gå ut och visa att vi spelar seriens mest underhållande spel på ett vägvinnande sätt. Ledda av vår eminenta kapten Maz, och han har ju lett trupperna i den här stan förr. Vi ses!

/ 3-1

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00