Oavgjort mot Stenshult

I en målrik match delade Stenshult och Grebbestad på poängen. 3-3 slutade matchen efter 1-1 i paus.

Det var Stenshult som började matchen klart bäst och Grebbestad fick bara slå undan under den första 10 minuters perioden. Det var mycket nära att Stenshult tagit ledningen under dom första minuterna.

Två gånger fick nämligen Grebbestad rensa undan på mållinjen och de menar vi verkligen mållinjen. Nu dröjde det heller länge innan ledningsmålet kom. Mattias Webb spelade in till Magnus Johansson som mycket tjusigt placerade in bollen till 1-0 efter ca 7-8 minuter.

Matchinledning var precis som det varit under de senaste matcherna för Grebbestad, mycket svagt. Men efter ca kvarten vände det hela och Grebbestad tog över helt och hållet halvleken ut.

Efter ca 28 min kom kvitteringen när Mattias Andersson (lilla bilden) hittade Henrik Olofsson som sprang ifrån Stenshults försvar och satte 1-1.

Andra halvlek hann knappt att börja innan målen trillade in. Först gjorde Stenshult 2-1 sedan Grebbestad två gånger misslyckats att få undan bollen och Stenshult på nytt matat in den. Bollen hamnade hos inhopparen Agim Kastrati som kunde sätta bollen i nät.

Men bara några minuter senare var Grebbestad med i matchen igen. Örjan Olsson blev nerdragen och den följande straffen satte Martin Kallin säkert.

Men andra halvlek var inte speciellt bra från Grebbestads sida och Stenshult hade ett visst grepp och man tog på nytt ledningen, på ett mycket slumpartat sätt. Magnus Johansson slog en hörna som Peter Karlsson vid första stolpen skulle nicka undan. Men bollen studsade inte upp som Peter räknat med utan mer eller mindre ”dog” och touchade istället Peter och in i mål. Detta hände efter ca 65 min.

Efter 75 min var det åter lika i matchen. Örjan Olsson stormade fram, vann ett motlägg och kunde lätta in 3-3 över Rikard Delbring och in via stolpen. Strax efter hade Henrik Edvardsson ett ypperligt läge för att ge Grebbestad ledningen för första gången i matchen men Rikard Delbring räddade till hörna.

Avslutningen av matchen blev pers för Grebbestad. Stenshult tryckte på bra med flera farliga inlägg. Men oftast nådde man inte riktigt bollen men man hade även någon boll som gick strax utanför. Bästa chansen fick Agim Kastrati, med fem minuter kvar, som tog ner bollen och sköt bra men Grebbestads målvakt var snabbt ute och kunde rädda till hörna. Bäst i Stenshult var Johan Söderhjelm medan Stratos Kenstanlis och Örjan Olsson var bäst i Grebbestad.

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00