En krona om dagen till GIF - gå med i GREBBESTAD KRONAN !

I samband med årets första hemmamatch introducerar vi en ny möjlighet för alla, privatpersoner och företag, att bidra till GIFs verksamhet och samtidigt har man chansen att vinna en spännande resa till en toppmatch i europeisk fotboll eller en resecheck på 10.000 kr till valfritt resmål.
Du kan läsa allt om GREBBESTAD KRONAN genom denna länk.

Klicka här för att delta

Genom samarbete med kronan.nu har vi idag startat upp GREBBESTAD KRONAN. Upplägget har funnits i ca 10 år och är därmed beprövat och finslipat för att förenkla för dig som vill hjälpa din förening. Man kan betala på flera olika sätt under parollen En krona om dagen till GIF.
Enklast är att anmäla sig genom SMS så sker betalningen genom telefonräkningen.
Du kan läsa allt om GREBBESTAD KRONAN genom denna länk.

Har du frågor kan du maila dem till info@grebbestadsif.se så tar vår ansvarige Kenneth Eriksson hand om det och hjälper dig.

Årets slagord i Grebbestad - En krona om dagen till GREBBESTAD KRONAN !

DU ÄR VÄL OCKSÅ MED !!

Klicka här för att delta

Så här kan du stödja GIF och vår verksamhet

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00