Guldtian drar igång igen!

Dom två senaste säsongernas succe Guldtian drar vi nu igång för säsongen 2014. Vi har också fått en pratstund med fjolårsvinnaren Magnus Sörensson. Är du intresserad att vara med i år så klickar du på länken nedan alternativt så pratar du med nån av spelarna eller annat folk i föreningen så fixar dom en lapp till dig. Dom kommer också att finnas med på träningar och matcher som är fram till serien börjar. Sista inlämning är 11/4

Ladda ner Guldtian-lappen här.

Hej Magnus! Svarteborgarn som var ofin nog att vinna gultian ifjol, mitt framför näsan på en massa Giffare. Vad var det som gjorde att du kom fram till rätt antal gjorda mål?
- Hmmm, ja det var nog mest en känsla och mycket tur som gjorde att jag kom fram till just det antalet.

Hur många GIF matcher såg du under fjolåret?
- 4 st blev det, det var det jag hade möjlighet till, det är ju inte så lätt att få till det eftersom jag är engagerad på annat håll inom fotboll och man spelar ju ofta samtidigt.

Vi startar nu upp årets guldtia, har du något tips att komma med till alla andra som skall spela i år?
- Nja.. jag kan ju inte dela med mig av det om jag skall vara med där uppe själv! Det vore ju förödande. Dom får nog försöka själva att vara lite insatta och studera truppen osv. Detta är ju svårt eftersom ni gått upp en serie och man vet ju inte riktigt hur motståndet är där, det såg man ju inte minst ifjol när ni också hade gått upp en serie och det präglade nog mångas spel då och kommer nog att göra i år också. Men det mesta kommer nog att handla om hur truppen utvecklas och givetvis hur mycket ni kommer att få andvändning av Jonas Henriksson.

Kommer du att spela själv i år?
- Absolut det skall jag göra

Hur kommer spelet att se ut?
- Haha, näää, det kan jag ju inte heller avslöja

Om du fick vara en GIF spelare, vem skulle du i så fall vara?
- Som gammal mittback så får det nog bli Ulrik Karnström eller Tobias Carlsson

Vem av GIF spelarna skulle du inte låna ut bilen till?
- Haha, jag känner dom ju inte jag vet inte hur dom kör, men det får ju bli nån som inte har körkort. Vilka är det?

Ok, Anton H, Christoffer S, Filip H, Granit och Gustav H är det som inte har körkort.
- Det får bli Granit då.

Du har ju en dotter också Magnus, det stämmer eller?
- Japp, det stämmer

Vem av GIF spelarna skulle du kunna tänka dig som svärson?
Haha, haha, nej det där kan jag inte lägga mig i, men vem har bäst kontrakt? Haha, nej det måste hon få avgöra själv.

Till sist Magnus, hur mycket var det du vann ifjol?
- 4600:- tror jag det var, hälften av pengarna har gått till Svarteborg och hälften skall gå tillbaks till GIFs siljevikonto.

Det tackar vi för Magnus och lycka till nästa är med Svarteborg.

Svarteborg FK Guldtian slog rekord 64st blev det Guldtian 2014 Bara 8st kvar i guldtian

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00