GIF får fler huvudsponsorer 2014

Intresset för att samarbeta med GIF har ökat betydligt efter de senaste årens framgångar i seriespel och DM och vi kan nu glädja oss åt att skaran av sponsorer ökar 2014.
Vi har så här långt gjort klart med sex nya huvudsponsorer, som på olika sätt vill satsa på GIF och bidra till vår verksamhet.
Länkar till deras hemsidor hittar du till höger på denna hemsidas frontpage.
Nedan kan du läsa mer om de nya huvudsponsorerna.

- Emils Marinservice AB, vårt lokala marinföretag som fixar allt för båtägare. I samarbete med Emils Marinservice anordnar GIF ett båtlotteri som vi kommer att sälja lotter på under säsongen, vi återkommer med mer om detta.
- GB Glace, tidigare Bronssponsor. De har levererat kioskvaror till GIF sedan urminnes tider, vilket vi kommer att vidareutveckla på olika sätt denna säsong.
- IntBiz Solutions i Örebro är ett konsultföretag inom IT-sektorn och jobbar bl.a. med affärsutveckling, marknadsbearbetning och utbildning för att utveckla kundernas verksamhet. Ägaren är född i Grebbestad och har sedan en tid fastighet i samhället.
- KS Connect AB, tidigare Silversponsor. De jobbar med lösningar inom telecom såsom master, citysiter, radiolänkar och fiberkommunikationsutrustning. Ägarfamiljen bor sedan flera år i Grebbestad.
- Malmbergs är baserat i Kumla och är ett import-, agentur- och handelsföretag med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar till elinstallatörer, grossister och industriföretag. Ägarfamiljen har numera boenden i Grebbestad.
- Rolf Bergstedt. Grebbestadsbo med ett stort GIF-hjärta och med långvarigt förflutet som sponsor till GIF genom de företag han drivit tidigare.


GIF HÄLSAR DE NYA HUVUDSPONSORERNA VÄLKOMNA !

Överlag har nästan alla tidigare sponsorer mycket välvilligt ställt upp för GIF även inför den spännande fotbollssäsongen 2014. Vi har fått in ca 15 helt nya sponsorer och många tidigare sponsorer har utökat sitt engagemang i GIF.

Alla sponsorer kommer inom kort att läggas upp på hemsidan så ni kan se vilka de är.
Vi har fortfarande plats för fler ….Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00

HENÅN-GILLEBY IF
4-1

Tavlebordsvallen, Henån
Div II Norra Götaland
2020-08-07 19:00
VÅRGÅRDA IK (b)
Tånga Hed, Vårgårda


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.