Dags för DM. Svane till SPARvallen i morgon

Årets första tävlingsmatch, årets andra match står för för dörren. Titelförsvarande Grebbestad ställs mot Svane i första matchen. Matchen startar 13:00.

Svane gick i fjol upp från Div 6 till div 5. Man har fått ett antal nya killar till laget men i övrigt känner då inte jag till så mycket om laget. Har sneglat lite på deras hemsida och ser inget om någon spelad match i år så detta kan vara deras första.

Unge Eric Johansson är för första gången uttagen till Grebbestads a-lag.

Truppen för Grebbestad:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
6. Granit Berisha
8. Daniel Andersson
10. Olle Kristoffersson
11. Anton Henriksson
12. Christoffer Söderlund
13. Filip Hansson
14. Joshua Öster
18. Tobias Berntsson
19. Gustav Henriksson
Eric Johansson
John Ekström

IK Svane

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45