Vill du sponsra GIF 2014?

2012 och 2013 var två av GIFs mest framgångrika verksamhetsår sedan starten 1922 och med två seriesegrar i rad står vi nu inför den troligen största utmaningen i föreningens historia - såväl idrottsligt som ekonomiskt.

Spel i div. II 2014 innebär samtidigt ett större intresse för GIF med mer mediabevakning och större publik, vilket gynnar såväl föreningen som våra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas därför på ett fortsatt stort stöd från er sponsorer så att vi skall klara av utmaningen och de högre kostnaderna som avancemanget medför.

GIF har drygt 100 stödjande företag och privatpersoner. Se vårt utbud av samarbetsmöjligheter i denna folder, från 600 kr till 12.000 kr eller ännu mer om man vill bli huvudsponsor.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!!

Anders Eklund,
ordförande

Fyll i foldern, ring någon av oss eller skicka ett mail till info [at] grebbestadsif [punkt] se!

Så här kan du stödja GIF och vår verksamhet

Grattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00