Tre nya poäng till andralaget

Herrrestad besegrades med 6-2 på Siljevi

Vi höll på att få en drömstart när Joshua Öster tog sej fram på från sin vänsterkant redan efter en minut men hans skott räddades av målvakten och stolpen.
Vi var vassa framåt men inte helt med defensivt i början av matchen. Vi hade en hel del problem med Herrestads omställningar där dom kom med mycket folk och satte backlinjen och Jörgen Andersson i målet i arbete.
Efter 18 min tog Haif ledningen efter slarv i backlinjen.
Vår kvittering kom dock omgående när Filip Hanssons långa inlägg tursamt seglade in i bortre krysset till 1-1.
Framåt var vi som sagt vassa och några minuer senare träffade Filip ribban.
Efter en halvtimma fick Olle Kristoffersson ett friläge och chippade snyggt över den utrusande målvakten men bollen gick strax utanför.
Strax eferåt fick olle en ny chans framspelad av Joshua Öster, och nu satte han säkert in 2-1.
I slutminuten av första halvlek var David Olsson nära nätkänning men hans avslut prickade stolpen.

I början av andra halvlek avgörs matchen när vi gör två snabba mål på fem minuter.
Först hittade David Olsson med en fin genomskärare Olle Kristoffersson som enkelt satte 3-1.
Bara ett par minuter senare gör David själv fyran assisterad av Simon Fröjd.
I 60:e min hittde David återigen Olle med en fin stickare och Olle gjorde sitt tredje mål för dagen, 5-1.
I 82:a min gjorde David Olsson 6-1 helt på egen hand. Han snodde bollen av en motståndare, dribblade bort ett par man och satte sitt andra för dagen.
Herrestad fick sen ett tröstmål i slutminuten och spikade slutresultatet 6-2.
Stort plus idag till Olle Kristoffersson och David Olsson som skapade mycket framåt. Bäst på plan var nog ändå Markus Broberg som tillsammans med Gustav Henriksson dominerade stort på mitten.

VFK- GIF, 6-4, slut. Helt galen match enligt FB-rapportören !

Igår 19:00

Imorgon 16:00
Kamratgården

F04-06