Mussla klar för GIF

Peter Karlsson från Tanums IF är nu klar för Grebbestad IF.

Peter som under höstens och vinterns träningar visat att känslan i den vita skon (han hävdar själv att den svarta är lika bra) kommer att göra mycket nytta i årets GIF upplaga.

Glädjande är också att två av Grebbestads största fans Morgan & Nisse äntligen får se sonen/brorsonen i GIF tröjan.

Vi i GIF hälsar Peter välkommen och önskar honom LYCKA TILL !!!

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45