6-2 mot IFK Uddevalla

Stabil insats av andralaget

Trots en lite knackig början på matchen var det en odiskutabel seger vi kammade hem på Fridhemsvallens slitna konstgräs.
Vi började som sagt tveksamt och det tog till mitten av första halvlek innan vi tog kommandot på allvar. IFK tog ledningen efter 9 minuter och vi hade väl inte skapat särskilt mycket förrän David Olsson ordnade kvittering till 1-1 efter 22 min. Framspelningen kom på en lång boll från John Ekström som.
Efter detta tog vi över och var det klart bättre laget resten av matchen.
Efter 35 min höll sej åter David framme på en lång fin boll från Marcus Broberg och kunde sätta 2-1.
Ett par minuter före paus fick vi se matchens delikatess.
Granit Berisha tog emot en passning från vänsterkanten och vände mycket elegant bort sin back innan han iskallt placerade bollen vid stolproten.
I matchminut 57 borde vi fått straff sedan David Olsson rivits ner, men domaren fegade och dömde frispark från strafflinjen. Frisparken sköt Naweed Ashairi över.
Två minuter senare fick vi i alla fall straff när Granit Berisha fälldes på väg igenom. Straffen sattes säkert i nät av Gustav Henriksson till 4-1.
Ytterligare två minuter senare kom 5-1. Målskytt var Joshua Öster fint framspelad av Naweed Ashairi.
IFK fick sen reducera på straff innan Naweed Ashsiri fastställde slutresultatet till 6-2 framspelad av David Olsson som var lagets bäste idag.
Jag vill också ge stort beröm till våra ynglingar, vi spelar med sex spelare som ännu inte fyllt 16 år,dom blir bara bättre och bättre.

VFK- GIF, 6-4, slut. Helt galen match enligt FB-rapportören !

Igår 19:00

Imorgon 16:00
Kamratgården

F04-06