Förlust för B-laget

B-lagets första förlust för säsongen kom på måndagen. Om samband finns med att Johan Thoresson spelade sin första match för säsongen är fortfarande osäkert.

Positivt var dock att Flo kunde spela från start (som mittback), trots sin svåra hälskada.
- Syrran har lagt om skadan, så det skall nog gå, sa han under presskonferensen.

Hemmalaget Svarteborg tog en tidig ett-noll-ledning, som sedan utökades två-noll. Då var det dags för coach Nordholm att coacha.

Flo gick upp på topp och matchbilden förändrades radikalt. Grebbestad fick en helt ny tyngd, men förmådde inte att göra några mål.

I halvtid byttes Johan Thoresson ut. Men bara för att tio minuter in i andra halvlek åter bytas in. Då gjorde Svarteborg tre-noll.

Sedan blev det annat ljud i skällan. Helt plötsligt gjorde Flo två mål.
- Båda framspelade av Thoresson, säger Flo som är mycket tacksam för dessa bjudningar varför han beslutar sig för att bjuda tillbaka:
-Johan kommer att få halva målpremien efter sådana framspelningar. Särskilt den andra. Den höll hög Beckham-klass!

Slutresultatet blev 2-3. Storbesvikelse i GIF-leden.

Jag håller med Kenneth

2019-10-13 14:00