0-0 mot Kungshamn för Grebbestad

Det blev en mållös historia när fjolårets div 4 konkurrenter möttes på SPARvallen i Tanumshede. – Men Jag tycker inte det var en typisk 0-0-match, sa Grebbestads Peter Levin.

Grebbestad bjöds på klart bättre motstånd än förra helgen och det var Kungshamn som tog tag i spelet direkt och första tio minuterna gick till gästerna spelmässigt.

– Vi var inte riktigt med i början men efter första tio minuterna började vi komma in i det hela, sa Peter Levin.

Grebbestad tog över spelet och hade några chanser och bla två mål som blev bortdömda för offside.
– Mycket tveksamma avvinkningar men så är det ibland, sa Peter.

I andra halvlek fortsatte Grebbestad att äga spelet men man gör det lite för omständligt framåt. – För att ha bollen så mycket som vi har så skapar vi alldeles för lite målchanser men vi har några matcher på oss att rätta till detta.

Vad det gäller Kungshamn så hade även dom ett par bra lägen. Två frilägen från sidan som Martin Hansson i Grebbestads mål klarade.

– Det var ingen typisk 0-0-match utan det var lite målchanser åt båda hållen. Vi har provat David Olsson som mittback och det har börjat bra och vi har hållit nollan i båda matcherna vi spelat så det fungerar bra defensivt. Vi ska jobba med det offensiva och försöka få till det med, avslutar Peter.

Nästa match för Grebbestad blir på söndag mot Hamburgsund i DM kl 13:00 på SPARvallen i Tanumshede

GIF-Kungshamns IF 0-0 Kungshamns IF Kungshamn-Grebbestad i DM-final i morgon

Grattis till Ulrik! Får hoppas att allting gick bra.

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC