Filip Hansson, 14-årigt nyförvärv

Grebbestads första nyförvärv blir 14-årige Filip Hansson från Strömstad. – Ett mycket spännande nyförvärv, säger Peter Svensson.

– Ett mycket spännande nyförvärv. Han är nog bland de två tre bästa i Bohuslän i sin ålder. Han får säkert stå lite på tillväxt men han kommer säkert att vara med och få göra inhopp redan i år. Om han utvecklas på rätt sätt kanske han kan ta en ordinarie plats redan i år? Det är en kille vi tror mycket på och han kommer att passa in perfekt i det unga lovande gänget som vi redan har, säger Peter Svensson.

– Jag tror han mestadels spelar yttermittfältare.

– Vi hoppas även inom kort kunna presentera ytterligare ett par namn, avslutar Peter Svensson

Mer om Filip lite senare då vi fått en pratstund och någon bild på honom.

På dagens träning då 21 man deltog var han inte på plats.

Lite mer om nye Filip Hansson

Grattis Tobias Carlsson till priset som Sveriges bästa back i div. 2! Mycket välförtjänt!

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF