Filip Hansson, 14-årigt nyförvärv

Grebbestads första nyförvärv blir 14-årige Filip Hansson från Strömstad. – Ett mycket spännande nyförvärv, säger Peter Svensson.

– Ett mycket spännande nyförvärv. Han är nog bland de två tre bästa i Bohuslän i sin ålder. Han får säkert stå lite på tillväxt men han kommer säkert att vara med och få göra inhopp redan i år. Om han utvecklas på rätt sätt kanske han kan ta en ordinarie plats redan i år? Det är en kille vi tror mycket på och han kommer att passa in perfekt i det unga lovande gänget som vi redan har, säger Peter Svensson.

– Jag tror han mestadels spelar yttermittfältare.

– Vi hoppas även inom kort kunna presentera ytterligare ett par namn, avslutar Peter Svensson

Mer om Filip lite senare då vi fått en pratstund och någon bild på honom.

På dagens träning då 21 man deltog var han inte på plats.

Lite mer om nye Filip Hansson

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00