Oförutsedd förlust!

Fredagkvällens match blev en besvikelse för Grebbestads IF och för de allra flesta av de drygt 160 i publiken.

Det började bra. Redan efter några minuter hade Jonas Söderlund en bra chans att göra ett-noll, men han förmådde inte överlista Erik Olsson i Lysekils mål.

Efter sjutton minuter hade Otto Bock en bra chans att ge hemmalaget ledningen, men han lyckades inte heller lura lysekilsmålvakten. Vid det här laget hade dessutom Jonas hunnit missa ett friläge till, samt att Mikael Mattsson så när fått en tå på en boll som mycket väl kunnat ha gått i mål. Så blev nu inte fallet.

Istället blev det Lysekil som något förvånande gjorde första målet i nittonde minuten. Och minst lika förvånande var att bortalaget även gjorde två-noll, bara 8 minuter senare. De 163 på Siljevis läktare trodde inte sina ögon. Fram tills detta hände hade Lysekil inte lyckats prestera något, medan GIF spelat riktigt bra.

Men efter detta tappade hemmalaget spelet, och bortsett från att "Abbe" sköt en boll i ribban, hände egentligen ingenting förrän Alexander "Flo" Hedemyr kom in.

Otto fick bollen på mitten av planen och dribblade förbi några lysekilsspelare, innan han passade "Flonaldo" som skickade iväg en riktig kanon mot LFF-målet. Tyvärr var Lysekils mycket duktige målvakt med även på detta, varför Grebbestad fick se sig besegrade med två mål mot noll.

Jag håller med Kenneth

2019-10-13 14:00