Inför: IK Oddevold kommer till Siljevi!

Dags för ett hederligt gammalt bohusderby igen. Senast lagen möttes var i sista omgången förra året på Rimnersvallen när Oddevold vann med 9-1. Snacka om utspelning.

Dags för ett hederligt gammalt bohusderby igen. Senast lagen möttes var i sista omgången förra året på Rimnersvallen när Oddevold vann med 9-1. Snacka om utspelning. Idag gäller andra förutsättningar och andra tabellägen än vid den tidpunkten.

När det gäller de båda lagens situation i tabellen finns det givetvis anledning till funderingar. Oddevold tillhörde de absoluta favoriterna vid seriestarten men de nio första matcherna har varit jobbiga med allt för få poäng.

Förlusten mot Rosseröd måste ha svidit i många supporterhjärtan men tre poäng mot Kållered i förra matchen hjälpte upp en del.

Trots den mediokra inledningen skall vi nog inte räkna bort Oddevold i kampen om de främsta placeringarna. Det finns mycket bollkunnande i laget och kommer bara självförtroendet kan det bära snabbt uppåt i tabellen.

Hemmalaget har nu tre raka oavgjorda matcher mot bland annat de båda topplagen Mellerud och Fjärås. Spelet fungerar allt bättre och självförtroendet ökar för varje match. Formkurvan pekar uppåt och förhoppningsvis blir poängskörden också bättre.

Noterbart är att vi förlorar två spelare. Per Lindblom har flyttat tillbaka till Skoftebyn efter sina studier i Grebbestad och Robert Andersson går tillbaka till Hedekas. Arbete och tidsbrist har fått Robert att ta beslutet om att återvända.

På plussidan finns Alexander Hedemyr (lilla bilden) som nu är fit for fight efter sin långvariga skada.

GREBBESTADS IF HÄLSAR IK Oddevold, MATCHFUNKTIONÄRER, DOMARE OCH PUBLIK VÄLKOMNA!

GIF-IK Oddevold 1-3 Liten besvikelse GIF P12 skördar framgång

Kul med två engagerade kommentatorer igår. Bra jobbat Abbe och Mussla :-)

Div I Södra
2018-05-18 19:00

TVÅÅKERS IF
0-1

Siljevi, Grebbestad
Distriktsmästerskap
I övermorgon 19:00
HENÅNS IF (b)
Hällevi, Henån


 
GIF Andralag
Rosseröds IK (h)
2018-05-25 19:00
Siljevi