Oj oj oj !

Årets 18:e seriematch gav det osannolika resultatet 10 - 1 mot Högsäter. Är det rekord i seriesammanhang? 27 augusti 1922 förlorade vi med 14-0 borta mot Strömstads Bollklubb, men vinnarresultat?

Gästerna kom till Siljevi med en trupp som saknade 9 ordinarie spelare. Avstängningar, skador och andra orsaker gjorde att laget var nästan helt nytt jämfört med i förra helgens match.
Icke förty - GIF-arna var på hugget och spelade stundtals briljant och skapade chanser under alla 90 minuter.
5 mål av Mattias flyttar upp honom i utmanarposition i skytteligatoppen, efter Jonas Larsson i Svarteborg (som förlorade i dagens match).
Jannes initierade matchreferat kommer, med 11 mål tar det sin tid att skriva .....

Nästa helg borta mot Ed, kom och stöd GIF i den fortsatta marschen mot serieavslutet.

GIF visar väldigt stark moral

Div I Södra
Igår 16:00