Oj oj oj !

rets 18:e seriematch gav det osannolika resultatet 10 - 1 mot Hgster. r det rekord i seriesammanhang? 27 augusti 1922 frlorade vi med 14-0 borta mot Strmstads Bollklubb, men vinnarresultat?

Gsterna kom till Siljevi med en trupp som saknade 9 ordinarie spelare. Avstngningar, skador och andra orsaker gjorde att laget var nstan helt nytt jmfrt med i frra helgens match.
Icke frty - GIF-arna var p hugget och spelade stundtals briljant och skapade chanser under alla 90 minuter.
5 ml av Mattias flyttar upp honom i utmanarposition i skytteligatoppen, efter Jonas Larsson i Svarteborg (som frlorade i dagens match).
Jannes initierade matchreferat kommer, med 11 ml tar det sin tid att skriva .....

Nsta helg borta mot Ed, kom och std GIF i den fortsatta marschen mot serieavslutet.

Grattis till DM-final mot IFK Uddevalla efter seger 1-0 mot Stenungsunds IF i kvllens semifinal !!

Distriktsmsterskap
Idag 18:45