Skadechock för Grebbestad

Ulrik Karnström skadade sig idag på träningen. Kl. 18:50 kom sms med följande meddelande.

Ulrik Karnström har troligen brutit nyckelbenen. Ambulansen är här och hämtar honom nu.

- Det står åt alla håll, så det är nog ingen tvekan om vad det är men domen kommer efter läkarbesöket, säger lagledaren Peter Svensson.

Grebbestad har annars under året haft få skador och så här på rak hand kommer jag bara på att Mattias Svensson missat någon match pga skada. Säkerliken kan det troligen vara någon till.

Skadan kommer olyckligt både för Ulrik och Grebberstad i jakten på en plats i trean. Ulrik har denna säsong fått en ny plats i laget och har varit en gigant som mittback.

Skadan ger tränaren Mikael Mattsson lite huvudbry om hur man nu skall lösa detta.

Krya på dig Ulrik

Ulrik Karnström # 5 Ulrik Karnström Ulrik Karnström nyopererad

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00