Tre Grebbestadstalanger på Liverpoolläger

Liverpool FC Academy har varit i Sverige på diverse platser och haft fotbollsskola för ungdomar i Vänersborg. Från Grebbestad deltog Daniel Söderlund, Jakob och Oskar Landgren.

Bilder i gamla galleriet

Vänersborg stod som arrangör och fotbollsskolan gick på ytterligare åtta platser i Sverige. Under tre dagar drillades man hårt. Under måndag och tisdag har det varit en massa olika övningar, skott och spelövningar.

Jonas Söderlund har varit med och tittat och säger så här: – Det var många bra övningar och jag har antecknat flitigt.

På onsdagen hade man lite uppvärmning och en straffsparkstävling. Man delades in i olika grupper beroende på ålder. Vinnaren i respektive grupp fick en medalj men här lyckades inte Grebbestadskillarna komma ända fram.

Som avslutning körde man ett World Cup i tre olika klasser med alla 110 ungdomarna som deltog, minsta gruppen, mellersta och största gruppen.

I mellersta gruppen gick Oskar Landgren till final och där man vann. Därmed fick han medalj tillsammans med övriga i sitt lag.

Jakob Landgren gick till final med sitt lag men föll tillslut efter straffsparkar.

Avslutningsvis skulle ytterligare 1 pris delas ut till en spelare ur varje grupp (10-12 personer i varje grupp). Detta meddelades innan allt startade och priset skulle gå till den som var bäste kompis, visade bra attityd, lyssnade bra, var duktig på övningar och visade sportmanship. Här blev Daniel Söderlund utsedd till pristagare i sin grupp.

Är truppen mer eller mindre klar för GIF nu?

2019-03-12 19:00

KUNGSHAMNS IF

Kungshamnsvallen konstgräs, Kungshamn
2019-03-30 13:00