Tipset: På A svarar jag B och på B vet jag inte…….

Här kommer utslagsfrågan på veckans poängpromenad som är snittslad runt Ekarvallen i Spekeröd.

- Vilket av följande lag befinner sig i störst kris?

1. Laget som får ihop 8 man till lokalderbyt på hemmaplan och samlar ihop övriga nere vid korvgrillen inkl. byns alkis som är ute och rastar hunden.

X. Laget som ringer damtränaren 2 timmar innan matchstart och frågar om man får låna 6 spelare en stund, gärna en längre stund.

2. Laget som ligger under med 3-0 efter 30 minuter i en viktig seriematch. Laget har precis fått sin målvakt allvarligt skadad och får avbryta matchen. Samtidigt står 3 av 4 spelare i backlinjen och garvar och drar lite roliga historier för varandra.

Rätt svar är 2:a. Svarade du rätt gratulerar vi till en fribiljett på närmaste steg-ett-kurs, där examensarbetet blir att rädda kvar Åsebros IF i div 4 denna säsong. Jag rosade Åsebro under de inledande omgångarna, och det gjorde jag helt rätt i. Poängen trillade in i samma takt som pengarna och alla var nöjda och glada. Så glada att ordförande Katarina Norgren skickade iväg en helårsprenumeration på 1-4 förluster. Kostand 13900 + moms. I priset ingick full returrätt om inte produkten levde upp till förväntningarna, men hittills är det ingen som har tänkt att klaga. Grattis, till ett bra köp!

Vallen har tagit 7 av de 9 senaste poängen och har börjat få ordning på laget. Efter att ha förlorat hela sin backlinje plus Patrik Larsson inför säsongen började årets seriespel knackigt, men nu är det annat ljud i källan. När man nu har börjat knalla uppåt i tabellet och går mot ett dubbelmöte mot seriens formsvagaste lag, är det bara att gratulera. Par i ess på given, och allt annat än 6 poäng ser jag som ett misslyckande.

1:an på Vallens IF till 2.10 är kanske veckans, nej månadens, absolut bästa spel.
Töm spargrisen!!!

/4-1?!