Sportshopens nya anläggning invigd

Idag invigdes Sportshopens nya stora anläggning söder om Grebbestad. Invigningsceremoni med klippning av det blågula bandet framför entrén är fixad av Reinerts och Ulrikas döttrar Linnea och Elvira och ett stort artistuppbåd underhåller under alla invigningsdagarna.

Under invigningsdagarna torsdag - söndag jobbar många, ca 100 ideella GIF-are med att i första hand sköta parkeringsplatser och trafikreglering vid den stora anstormningen av besökande under de 4 dagarna.
TACK till alla er som på detta sätt hjälper GIF och Sportshopen, som ju är en av våra huvudsponsorer.

Sportshopen 1-årsfirar och GIF jobbar GIF-jobb på Sportshopens 4-årsfest 5-6 maj

Ytterhogdal har han aldrig spelat i. I Sverige har han bara spelat i Lysekil, blåvitt U och Jonsered innan han drog till Norge.

Div I Södra
2018-11-10 14:00