Sportshopens nya anläggning invigd

Idag invigdes Sportshopens nya stora anläggning söder om Grebbestad. Invigningsceremoni med klippning av det blågula bandet framför entrén är fixad av Reinerts och Ulrikas döttrar Linnea och Elvira och ett stort artistuppbåd underhåller under alla invigningsdagarna.

Under invigningsdagarna torsdag - söndag jobbar många, ca 100 ideella GIF-are med att i första hand sköta parkeringsplatser och trafikreglering vid den stora anstormningen av besökande under de 4 dagarna.
TACK till alla er som på detta sätt hjälper GIF och Sportshopen, som ju är en av våra huvudsponsorer.

Sportshopen 1-årsfirar och GIF jobbar GIF-jobb på Sportshopens 4-årsfest 5-6 maj

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
Igår 18:45