GIF´s Ungdomssektion fick Anders Pris

Idag utdelades Anders Pris, instiftat 2002 till minne av Anders Åhlund, som arbetade i Samhällsföreningen med flera viktiga utvecklingsprojekt för Grebbestad. Anders var även aktiv som fotbollspelare i GIF under många år, från mitten av 1960-talet och under 1970-talet. Anders avled 2001.

Priset utdelas av Grebbestads Samhällsförening och med i juryn är även Eva-Lena Åhlund som var gift med Anders.
Priset utdelades vid Samhällsföreningens årsmöte av Inger Jacobsson och Eva-Lena Åhlund.
Mottagare från GIF Ungdom var Ulla Larsson, Anne-Sofie Landgren och Katarina Henriksson. Utöver dessa tre damer är Jonas Söderlund, Lars Pålsson och Henrik Edvardsson med i Ungdomssektionens styrelse.
GRATTIS till Anders Pris !

Grattis till DM-final mot IFK Uddevalla efter seger 1-0 mot Stenungsunds IF i kvällens semifinal !!

Distriktsmästerskap
Idag 18:45