Exklusivt på Grebbestadsif.se

I sann guldtian anda kommer det under säsongen att förmedlas en del tippade, och några helt otippade ( som att Frans Greby är på bild i en stor nyhet), bettingtips på spelobjekt i och utanför vårat avlånga rike.

I sann guldtian anda kommer det under säsongen att förmedlas en del tippade, och några helt otippade, bettingtips på spelobjekt i och utanför vårat avlånga rike. Naturligtvis kommer dom att presenteras av våran självutnämnde tipsexpert Mikael ”Abbe” Albrektsson, känd från bl a det eminenta programmet Tre Gringos i Radio Prime.
Så logga nu in på www.grebbestadsif.se och håll ögonen öppna – det kan löna sig.

Mvh Gringo

Ps Det är givetvis 18 års gräns på all typ av spel och dobbel. För den som är osäker går det att utläsa på ett körkort eller dyligt och siffrorna börjar då med 1994-04-24, inte senare…..Lycka till!!! ds

Happy Valentine på er alla !!

I förrgår 13:00

FC TROLLHÄTTAN