2:a Lags träning på Fredag

Vi börjar alltså med träning nu på Fredag ombytta och klara 17:30. Träningen är för alla som tycker det är lagom att träna en gång/vecka samt spela match då och då

Vi börjar alltså med träning nu på Fredag ombytta och klara 17:30. Träningen är för alla som tycker det är lagom att träna nån gång per vecka samt spela match då och då.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer och att kanske några comebackande gamlingar samt en del yngre förmågor dyker upp, Som sagt så är träningen till för alla Seniorer, Kanske dycker även några ur årets A-lags trupp upp.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00